مرغداری هوشمند

مدیریت کردن سالن های مرغداری امری بسیار دقیق و حساس می باشد.افزایش بهره وری و رسیدن به بالاترین مقدار و کیفیت گوشت ، کم ترین مرگ و میر و بیماری و کم ترین هزینه مهم ترین هدف مرغدار ها می باشد. برای رسیدن به این مهم با هوشمند سازی (اتوماسیون ) سالن های مرغداری با کنترل تمامی فاکتورهای مهم در مدیریت صحیح سالن و کاهش خطای انسانی به این مهم می توان دست یافت. مزایای استفاده از مرغداری هوشمند: • افزایش جوجه ریزی به طورمیانگین حداقل 50% • کاهش نیروی انسانی مورد نیاز در تولید و در داخل سالن • کاهش تلفات و افزایش کیفیت تولید • کاهش مصرف سوخت • افزایش دقت • افزایش آسایش و راحتی

کنترل و مدیریت هوشمند مرغداری توسط شرکت صنایع الکترونیک سامع با نصب تجهیزاتی برای کنترل فاکتورهای ذیل می باشد:

 

  • کنترل دما = دمای محیط سالن های مرغداری تاثیر بسزایی بر روی رشد، تولید و سلامت جوجه ها داشته و کنترل دما باید براساس سن و وزن جوجه ها باشد تا بتوانند بالاترین رشد و ضریب تبدیل را داشته باشند.
  • تهویه = تهویه مناسب سالن های مرغداری علاوه بر جابه جایی هوا باید به گونه ای باشد که گازهای مضر نظیر آمونیاک و دی اکسید کربن را دفع کرده و تولید اکسیژن نمایدتهویه مناسب یکی از ضروری ترین موارد در سالن های مرغداری است که باید بر اساس دمای سالن و دمای منطقه صورت گیرد.
  • کنترل رطوبت =کنترل رطوبت برای تنفس راحت تر جوجه ها می باشد و مه پاش های نصب شده در سالن رطوبت مورد نیاز را تامین می کند.
  • کنترل آمونیاک = آمونیاک ناشی از فضولات پرنده و دی اکسید کربن ناشی از تنفس جوجه ها در صورت تجاوز از میزان استاندارد تاثیر نامطلوبی بر رشد آن ها داشته و باعث افزایش بیماری می شود.
  • تغذیه = از آنجایی که آب و دان مصرفی یکی از مهم ترین عوامل تولید و یکی از عوامل اصلی هزینه های مرغدارهاست با مکانیزه کردن آن تا مقدار زیادی می توان از اتلاف آن جلو گیری کرد و باعث کاهش هزینه ها شد. همچنین می توان بر اساس برنامه زمانی سیستم دانخوری ، آبخوری و توزیع دارو را کنترل نمود.
  • نور مناسب= میزان استفاده از نور و تایم خاموشی در ساعات مختلف روز(نوردهی مناسب) و در هفته های مختلف باعث می شود میزان تلفات کاهش، کیفیت و مقدار گوشت افزایشر، رشد بهتری صورت می گیرد و در نتیجه هزینه های تولید نیز کاهش می یابد.
  • کنترل وزن= برای کنترل وزن جوجه ها در فواصل زمانی مشخص برای اطلاع پیدا کردن از کیفیت تولید به جای استفاده از ترازوهای معمولی برای سهولت کار و افزایش دقت از ترازوهای هوشمند استفاده می شود.
  • آلارم و مانیتورینگ آنلاین =  این دستگاه برای کنترل از راه دور می باشد در صورتی که کوچکترین مشکل و یا خرابی در سیستم باشد دستگاه آلارم شروع به آژیر کشیدن می کند و می توان با موبایل داخل سالن را نظارت و بررسی کرد.